Wednesday, 17 August 2011

Special t0 MR.PanDa

hrm.. dah 2 minggu x dgr khabar awk kan encik panda... awk sht?.. awk ok?.. mcm mane kat sana..?. asyk teringt kat awk je.. heheh.. apa la sy nie kan.. awk owh awk.. sy saket.. saket sngt.. awk x ada nak dgr citer sy hari-hari..  skrg sume sy pndam sorg2.. awk... sorry sy dah tkr no.baru..  hrm.. awk.. sy ada bnk bnda nak citer.. nak citer kat sape nie.. =''( ... hrm.. tgk dah nangs lagi.. jgn la ngs..a'a nie kan.. aish! mcm bdk2..!! x matang..! mmg btl ckp encik panda tue.. x matang.. asyk mengeluh saket je...  senang menangs!!.. =''( suke wat senyum palsu!.. padan muka encik panda dah bnci tgk a'a senyum palsu.... hrm... awk.. sy rndu awk.. 

bored! chow!

Saturday, 13 August 2011

Berbuka puasa

Hai hai!!!.. wah!..lame dah a'a x update ini blog.. cian kamu yer blog.. for the first time.. buka puasa dgn kawan-kawan baru ku di sekolah baru.. kitorang makan kat RASAMAS.. collect sorg RM10.. mula2 ingt kitrg tmpah untuk satu kedai tue.. sbb kdai tue kecik je kowt.. skali dtg.. ada plak org2 lain.. =,="
mula2 x ramai pon nak pg sbb x ada transport.. then ada plak yg offer nak tlg amek n hntar kan balik.. baru la ramai yg pg....ahhahhaha..hujan punyer la lebat.. a'a smpai lmbt plak tue.. smpai2 je dorg sume ada yg dah hbs makan..hahaha.. smpai terus mkn la jwbnyer.. hah!! nie gmbr hari tue.. thanx tue miss eyqa!!..


with 'abang Long'

with miss nana.. kitrg smbt bezday ktrg skali.. =)

heroin-heroin

with miss EyQa

with kembar yg x seiras.. IQMAL n IQWAN

with miss sofia n adik beliau

empunyer BLOG.. =P

HITAM bebeh!!

with miss EYQA again

riang je muka korang sume kan...hahha

owh again!! miss EYQA..haha

smile...

with pasangan kapel kelas a'a nie hah.. =,=" haha

hero-hero

okeyh!! chow..

Friday, 5 August 2011

Happy Birthday!!!

happy bezday to me...
happy bezday to me...
happy bezday to siti amira...
happy bezday to me...

yeah2!!!!... i'm 18 now... =)
a'a  sngt2 bersyukur dan bertuah.. sebbnyer.. bezday ku jatuh pada hari pertama ramadhan.. 01/08/2011
Thanx untuk semua yg wish my bezday...
tapi... someone dah lupe my bezday.. 
tepat kul 12 malam a'a tggu wish tue..
are you forget my bezday??.. but its okeyh!
you try to forget me right... urm...

pape pown.. selamat hari jadi SITI AMIRA BT. RAMLAN





Sunday, 17 July 2011

.......

lame dah x bercerita...
hdp baru sy bermula....
awk.. sy harap awk happy skrg....
kuat smngt okeyh !! jgn tnsn2 lg....
kamu kan hebat.. sy harap 1 hari nanti sy akn jmpe awk.. awk yg baru... 
awk yg berjaya 1 hari nanti..... 
gonna miss u... ...

Thursday, 30 June 2011

Semalam........ dan Hari ini...

Semalam.. a'a gaduh teruk.....
Hari ini.... a'a dah ok... =) time kasih awk...

Semalam... a'a nangis teruk.... 
Hari ini... a'a ngs jgk sebb sakit sngt...

Semalam... a'a demam...
Hari ini... a'a still demam sikit...

Semalam.... a'a sakit kepala.. skit sngt-sngt... =''(
Hari ini... sama mcm semalam.. sakit x kurg.. tapi lebih sakit dari semalam...

Semalam..  a'a.. ape lg eh?? hrmmm...
Hari nie.. semua jd x betul... *sebb sakit tue...

Semalam..... a'a x boleh fokus dalam kelas....
Hari ini... x fokus jugak sbb sakit tue.. semua benda nampak dua.. sume benda yg a'a pegang jatuh.. badan menggigl..* apa dah jadi dgn a'a nie??... semua sebb sakit kepala tue...

Semalam... semuanya serabut!!!!!.....
Hari ini.. a'a blur.. sngt blur.. semua sebb sakit tue...

saya sudah semakin lemah.............

Monday, 27 June 2011

:)

Entri nie saja-saja tulis untuk menghiburkan hati sendiri.. ecece.. =) dress up a'a.. mcm mane yer.. urm.. suke pakai skirt yang labuh with blouse.. sumtime jeans with blouse/t-shirt.. tudung biasa.. n sumtime shawl.. love baju kurung and jubah sebab cantik-cantik.. hehehee.. apa lagi eh.. pakai kasut tumit tinggi.. cewah..hahahaha... kasut   ..urm.. kadang-kadang kasut yang comel-comel tue.. like-like.. suke make up tapi x ler over sesangat.. just bedak.. lip ice.. celak.. maskara.. tue je kowt..kalo rajin je pakai pemerah pipi.. hahaha... bawak beg yang dalam tue macam poket doraemon.. hahah.. ada make up.. ada pencuci muka.. tisue.. lotion.. minyak angin.. macam-macam la.. heheheh.. apa lagi eh.. urm.. x ada pape dah.. haha.. ok la.. chow!! =)

SIMPLE ITU SAYA.... 

Sunday, 26 June 2011

Kuatkan hati Ku ini..

" Ya Allah.. kuatkanlah hati hamba Mu ini.. Kuatkanlah hati ku untuk menerima apa saja dugaan Mu.. Kuatklanlah hati ku untuk menghadapi STPM yang akan aku hadapi tahun hadapan.. Ya Allah.. bukakanlah hati ku untuk untuk menerima kenyataan ini.. berikanlah aku ketabahan sekiranya aku bukan yang terbaik untuk dirinya.. ketemukanlah dia dengan org yang lebih baik dari ku buat dirinya.. Ya Allah.. sekiranya ini yang terbaik.. engkau berikanlah aku petunjuk Mu..lindungilah dia.. kuatkan lah semngt nya untuk menghadapi dugaan Mu..... Ya Allah.. jadikanlah aku anak yang solehah.. bukakanlah hati ku untuk berubah kejalan Mu.. bukakanlah hati ku untuk menunaikan segala perintah Mu.. dan meninggalkan larangan Mu.. Ya Allah.. hilangkanlah kesakitan yang aku alami selama ini................ berikanlah aku kesihatan tubuh badan.. Ya Allah.. sekiranya engkau ambil nyawa ku ini satu hari nanti.. Engkau tempatkanlah aku dalam golongan orang-orang yang beriman... dan ampunilah segala dosa yang aku lakukan di dunia ini...... sesungguhnya hanya pada Mu aku bermohon.. perkenankanlah doa hamba Mu ini.. Amin....... "